Nieuw op onze website
You are here: Home » Clubnieuws

Category Archives: Clubnieuws

Wat staat er op de menu tijdens ons 40ste dubbeltornooi?!

Zaterdag 29/06 Zondag 30/06 Maandag 01/07 Dinsdag 02/07 Woensdag 03/07 Donderdag 04/07 Vrijdag 05/07 Zaterdag 06/07 Zondag 07/07 Read More »

Op vrijdag 3 mei gaan we heerlijk BBQen. Schrijf je online in!

Alle redenen zijn goed en dus gaan we de start van het nieuwe seizoen eens goed vieren! Op vrijdag 3 mei organiseert TC Kiksham een reuze barbecue. De barbecue start om 19u en iedereen is van harte welkom! Er is een grote assortiment aan lekkere vleeskes! Ook aanwezig: een heerlijke salad bar à volonté! Inschrijving is noodzakelijk en kan hier gebeuren (of in ... Read More »

Schrijf je in voor een heerlijke brunch op onze Family Day op 27 april!

Op zaterdag 27 april organiseert het jeugdbestuur de jaarlijkse Family Day en iedereen is geweldig welkom! Dit evenement start met een heerlijke brunch waarbij we u verwennen met allerlei lekkers. De kids kunnen zich helemaal uitleven op ons springkasteel. De brunch start om 10u en eindigt om 14u. Maak er een leuke dag van met familie en vrienden en steun daarbij onze jeugdwerking. Inschrijving is noodzakelijk en dat kan ... Read More »

Terreinbezetting van onze tennisschool

Beste leden Het aantrekken van nieuwe leden door het organiseren van start 2 tennis lessen voor volwassenen kent een groot succes op onze club. De voorbije jaren hebben we reeds verschillende nieuwe families en leden mogen verwelkomen. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze club levendig en jeugdig blijft. Uiteraard vraagt dit van elk lid een beetje begrip en ... Read More »

Velden bespeelbaar vanaf vrijdag 5 april!

Vanaf vrijdag 5 april zijn de tennisvelden opnieuw bespeelbaar. We maken ons weer op voor een geweldig zomerseizoen. En TC Kiksham is er klaar voor! We investeerden in gloednieuwe LED lampen. We hopen dat u er alvast een prettig en sportief jaar van maakt! Read More »

Descargar musica