Nieuw op onze website
You are here: Home » Alle nieuws » Interclub

Category Archives: Interclub

TWEEDE INTERCLUBWEEK

Jeugd. Woensdag 26/04 stonden zeven Kiksham ploegen geprogrammeerd. Vijf ervan wisten te zegevieren. Dat is 71 %. Nog nooit gebeurd. Laurens-Jan Fannes en Thibo Wellens wonnen van de Gym ( d.i. een club met een erkende toptennisschool ) met 2-1. Michiel Van de Steen en Cobe Gilliams wonnen met 2-1 op de Klinkaert. Robbe Van De Steen en Thibo Janssens ... Read More »

EERSTE INTERCLUBWEEK

IMG_2622

Woensdag 19 april stond de eerste speeldag voor onze jeugd op het programma. Acht van onze tien ploegen begonnen eraan. Drie van de acht ploegen wisten de ontmoeting te winnen. Pit De Cuyper en Siebe Wuyts gingen met 0-3 winnen in Zevenbergen (Lier). Dries Lintermans en Mauritz Tack wonnen met 3-0 tegen Boom en Robbe Van de Steen en Thibo ... Read More »

VOOR HET DERDE JAAR OP RIJ : KAMPIOEN VAN BELGIE

img_0939

De ploeg van Rita Camps (Dames +55) heeft vorige zondag de finale gewonnen van de interclub competitie. Na de titel in 2014 in de reeks Dames +50 en in 2015 bij de dames +45, zegevierden ze nu bij de Dames +55. Maar het is niet van zelf gegaan. Het parcours : 28/08 : Verviers-Kiksham 0-6 (forfait) 04/09 : Kiksham-Logan (Jabbeke) ... Read More »

Kiksham dames+55 kunnen zondag kampioen van België worden

Onze kiksham-ploeg dames +55, van kapitein Rita Camps, speelt de finale van de eindronde voor het kampioenschap van België op zondag 18 september, aanvang om 13 uur. Supporters zijn van harte welkom! Read More »

Interclubkalenders staan online

De interclubkalenders van onze verschillende ploegen werden toegevoegd op onze website. De poulenaam bevat telkens de link naar de vtv-site, daar kunnen de uitslagen worden geraadpleegd. Deze worden niet automatisch upgedate op onze website. Read More »

Descargar musica