Nieuw op onze website
You are here: Home » Uncategorized » EERSTE INTERCLUBWEEK
EERSTE INTERCLUBWEEK

EERSTE INTERCLUBWEEK

Woensdag 19 april stond de eerste speeldag voor onze jeugd op het programma.

Acht van onze tien ploegen begonnen eraan. Drie van de acht ploegen wisten de ontmoeting te winnen. Pit De Cuyper en Siebe Wuyts gingen met 0-3 winnen in Zevenbergen (Lier). Dries Lintermans en Mauritz Tack wonnen met 3-0 tegen Boom en Robbe Van de Steen en Thibo Janssens gingen met 1-2 winnen in Heiveld. Blikvanger van de dag was echter Arthur De Graeve. De ploeg verloor met 1-2 van den Brandt, maar hij won na een wedstrijd van bijna 3 uur met 6-2 4-6 en 6-2 van de jongen uit Wilrijk, die bovendien één klassement hoger gerangschikt was.

In het weekend van 22 en 23 april begonnen ook negen van onze 13 volwassen ploegen aan de competitie. En zij brachten zes overwinningen mee naar huis. Knap was de zege van onze eerste ploeg met onze hoofdtrainer Lars Van Den Put. Door het uitlopen van het voetbalseizoen moesten zij met 3 invallers naar Park Brasschaat en toch wisten zij met 4-5 te zegevieren. Met dank aan invaller Jeroen Claes : 7/6 en 6-4 zege tegen een drie klassementen hoger gerangschikte speler. En ook Tim Van Den Broeck won met 6-2 en 7-5 tegen een drie klassementen hoger gerangschikte speler. Ook de ploeg van Jan L’Hoest won met een knappe 6-0 tegen Den Otter uit Zoersel. Het schijnt echter dat die mannen uit het ouderlingen tehuis kwamen.

Comments are closed.

Descargar musica