Nieuw op onze website
You are here: Home » Uncategorized » TWEEDE INTERCLUBWEEK

TWEEDE INTERCLUBWEEK

Jeugd.

Woensdag 26/04 stonden zeven Kiksham ploegen geprogrammeerd. Vijf ervan wisten te zegevieren. Dat is 71 %. Nog nooit gebeurd. Laurens-Jan Fannes en Thibo Wellens wonnen van de Gym ( d.i. een club met een erkende toptennisschool ) met 2-1. Michiel Van de Steen en Cobe Gilliams wonnen met 2-1 op de Klinkaert. Robbe Van De Steen en Thibo Janssens wonnen met 3-0 tegen De Meyl. Dries Lintermans en Mauritz Tack wonnen met 3-0 tegen Savanti en Casper De Smedt, Leon Roels en Matteo Doms wonnen met 1-2 op de Wingfield.

Volwassenen.

Vorige zaterdag en zondag moesten onze 12 volwassen ploegen aan de slag. Zij deden het minder goed. Slechts 50%. Vijf zeges, 2 gelijkspelen en vijf nederlagen. Toch weer een knappe prestatie van onze eerste ploeg met een 6-3 zege tegen Brabo. En weer een hoofdrol voor Tim Van Den Broeck met een 6-0 6-0 zege tegen een gelijk geklasseerde speler. Het schijnt dat hij bij 6-0 en 4-0 zijn eerste fout gemaakt heeft. De ploeg van Kris De Wachter speelde 3-3 gelijk tegen Blauwe Regen. Hier speelde Steve De Groof voor het eerst na zijn nieuwe heup terug een enkelmatch. En hij staat er terug. Na 3.15 u verloor hij spijtig in de tiebreak van de derde set. Ook de ploeg van Jan L’Hoest blijft het goed doen. 1-5 zege op Ter Linden en dat zonder de kapitein, die belet was. De ploeg van Erna Van Rompaey blijft ook op het zegepad. Na een 5-1 zege tegen Blauwe Regen, nu een 0-6 zege op Fort IV (Mortsel). De ploeg van Katrien Van Dijcke heeft ook al twee zeges op zak. En de ploeg van Marijke Vanden Wyngaerd speelde 3-3 gelijk tegen Heiveld maar won de ontmoeting met de sets (8-6). Hier spelen zowel Marijke als Elke Vanden Wyngaerd zeer goed, maar slechts één set. Marijke 6-1 4-6 en 4-6 nederlaag en Elke 7-6 3-6 en 0-6 nederlaag.

Comments are closed.

Descargar musica