Nieuw op onze website
You are here: Home » Club info » Bardienst: informatie

Bardienst: informatie

Wat u moet weten over de bar- en keukendienst 2018!

ELK LID GEBOREN IN 2002 OF VROEGER MOET MINIMAAL 1X PER SEIZOEN BAR- EN/OF KEUKENDIENST DOEN.

Na ontvangst van uw inschrijving en lidgeld, zal u een bar-/keukendienst toegewezen worden.

Hoe weet u welke bar-/keukendienst u toegewezen wordt?

1. LEDEN SEIZOEN 2018 geboren in 2002 of vroeger.
Voor leden die in 2017 reeds bardienst gedaan hebben zal voor voor 2018, indien mogelijk, dezelfde dag toegewezen worden. (aangepast aan kalenderjaar 2018).
Voor nieuwe leden zal na ontvangst van de inschrijving en het lidgeld een bardienst toegewezen worden.
De u toegewezen dag vindt u op de lijst ” Bardienst kalender ” op onze website www.kiksham.be onder de ledenpagina. De nog vrije bardienstdagen zijn eveneens aangeduid op deze lijst als NT ( niet toegewezen). Gelieve de u toegewezen dag zo spoedig mogelijk te bevestigen aan Jeroen Claes per e-mail  bardienst@kiksham.be

Indien u niet zou kunnen op de vooropgestelde datum, gelieve dan per e-mail met Jeroen Claes een andere, beter geschikte datum af te spreken. Doe dit dan onmiddellijk, u hebt dan nog vele keuzemogelijkheden en wij kunnen de vrijgekomen data toewijzen aan andere leden. Probeer zoveel mogelijk de toegewezen datum te behouden.

2. KIKSHAM WEBSITE 
Voor “Bardienst kalender”, raadpleeg de ledenpagina op onze website. Om toegang te krijgen tot deze ledenpagina heeft u een gebruikersnaam en paswoord nodig. Nieuwe leden of oud-leden die het vergeten zouden zijn, kunnen deze aanvragen bij de Kiksham webverantwoordelijke (webmaster@kiksham.be).

3. WAT U NOG MEER MOET WETEN!

 • U hoeft geen aankopen te doen voor de bar-/keukendienst,
  tenzij anders afgesproken met onze feestleider Paula Van Loo.
 • Bar + keuken
  – bar + helpen bij bereiding eten interclubploegen (+ opdienen/afruimen/afwassen).
  – bar + broodjes of croques maken/kopjes-borden afwassen.
 • Bereiding eten interclub houdt in het vooraf klaargemaakt eten
  (zoals stoofvlees, vol-au-vent etc.) opwarmen en frieten bakken.
 • Tafel klaarzetten, opdienen, afruimen, afwassen en alles terug op zijn plaats zetten. De bardienst doet dit alles in samenwerking met de interclubploeg.
  Voor meer informatie , raadpleeg het ” Infoboek Tc Kiksham vzw 2018 “, in de rechter bovenste schuif van het bureel in het clubhuis.
Wij houden het bij eenvoudige gerechten en u wordt met raad en daad bijgestaan door onze feestleider Paula Van Loo. Paula bepaalt welk eten er gemaakt wordt en doet de aankopen en voorbereidingen. Heeft u nog vragen u kunt steeds terecht bij Paula Van Loo of Jeroen Claes of, indien geen van beide aanwezig, bij de wedstrijdleider van dienst.

VOOR VERDERE INFORMATIE CONTACTEER:

Comments are closed.

Descargar musica