Nieuw op onze website
You are here: Home » Tennisschool
Tennisschool

Tennisschool

Visie van Tennisschool Kiksham:

  • Kiksham Tennisclub en Kiksham Tennisschool

De tennisschool tracht op korte en lange termijn een samenwerking met de club op te bouwen waardoor alles teruggebracht wordt als één geheel. Lesgevers, jeugdbestuur, lesvolgers komen naar buiten als club en beschouwen de club als hun thuishaven.

  • Aanwerving nieuwe clubleden

Door het programma van de tennisschool is het mogelijk om voortdurend nieuwe leden aan te werven. De activiteiten van de tennisschool zijn in veel gevallen de eerste ontmoeting met de club. Via deze weg proberen we potentiële leden warm te maken voor onze club.

  • Tennis voor iedereen

De tennisschool maakt er een punt van, dat tennis voor iedereen is. Bij tennisschool Kiksham willen we de visie onderstrepen dat iedereen welkom is. Van Jonge jeugdspeler tot oudere volwassenen. Iedereen krijgt de kans om op zijn niveau te leren tennissen en of zijn competitieniveau op te krikken.

  • Kwalitatieve opleiding van jeugdspelers

We trachten om vanuit eigen jeugd en jeugdwerking zo veel mogelijk kinderen klaar te stomen om competitie te spelen.Van jongs af aan wordt de jeugd gestimuleerd en krijgen ze de ondersteuning om deel te nemen aan tornooien, interclub,

  • Opleiding van eigen jeugdtrainers

Vanuit onze eigen jeugdwerking werven we gemotiveerde jongeren aan om ons trainersteam te versterken.  We laten ze cursussen volgen bij Tennis Vlaanderen en geven hen interne opleidingen.  Zo bouwen we aan een sterk clubverband en een topteam.

  • Lessen en kampen

De lessen en kampen worden geleid door Tom Artois (trainer instructeur B) en Lars Van den Put (trainer instructeur B), erkend door Tennis Vlaanderen.

De prijzen, planningen, uren, Kampen, Lessen,… kan je terugvinden in de subrubrieken van de tennisschool.

Comments are closed.

Descargar musica