Nieuw op onze website
You are here: Home » Tennisschool » Lessen

Lessen

Lessenreeksen

We organiseren 3 lessenreeksen.  Een lentelessenreeks en een herfstlessenreeks en een winterlessenreeks. Tijdens de lente -en herfstlessenreeksen wordt er op woensdagnamiddag, woensdagavond, donderdagavond en zaterdag les gegeven.
Voor het kleutertennis en het “Start 2 Tennis” wordt er op een vast tijdstip lesgegeven.

Jeugd leden  € 85,00 8 LESSEN
nieuwe leden  € 100,00 8 LESSEN + LID
Kleutertennis  € 70,00 8 LESSEN + LID
Volwassenen Leden  € 85,00 8 LESSEN
Start 2 Tennis reeks 1  € 55,00 4 LESSEN
reeks 2  € 45,00 4 LESSEN + LID

Kleutertennis:  Een eerste kennismaking met de tennissport.  Op een speelse wijze leren we de kleuters de basistechnieken van het tennis aan. Het kleutertennis wordt elke zaterdag gegeven tussen 12u en 13u.  De doelgroep zijn kleuters tussen 3 en 5 jaar.
Al het materiaal wordt voorzien.  Je hoeft dus niet direct naar de sportwinkel om een racketje te kopen.
Het kleutertennis bestaat uit 1 reeks van 8 lessen.  De eerste lessen zijn echte kennismakingslessen. Bij de betaling is hij of zij ook onmiddellijk lid van TC Kiksham.

Start 2 Tennis:  Tennis is een technische sport, hoe beter je het kan, hoe leuker het wordt.  Het is belangrijk dat je de basistechnieken snel en juist aanleert.  Hiervoor is het “Start 2 Tennis” aanbod een ideale instap.  Je leert samen met andere “Start 2 tennissers” hoe leuk het is als je al snel tegen elkaar kan spelen en je progressie merkbaar is.  De eerste 4 lessen zijn kennismakingslessen.  (doe ik het graag of zegt het me niets?)  Als je het graag doet en wil doorzetten, kan je aansluitend intekenen voor de 2de reeks van 4 lessen.  Als je deze betaalt, ben je trouwens onmiddellijk lid van de club en kan je komen spelen wanneer je wil, ben je verzekerd en aangesloten bij Tennis Vlaanderen.  Bij het “Start 2 Tennis” zorgen wij voor al het nodige materiaal.

DUBBELS EN BUBBELS:  alle start 2 tennissers worden in elke lessenreeks uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de DUBBELS EN BUBBELS avond.  Een aangepast tornooitje voor alle starters met tussenin een glaasje bubbels. Topavondje!

Leden:  De trouwe jeugdleden van TC Kiksham kunnen gebruik maken van een sterk verminderd lidgeldtarief!!!!!

Nieuwe leden:   Nieuwe jeugdleden worden lid als ze inschrijven voor een lessenreeks.  Ze worden automatisch lid van de club, zijn verzekerd en zijn aangesloten bij Tennis Vlaanderen.

 

Bij wisselvallig weer…

Raadpleeg de info via onze website in verband met de bespeelbaarheid van de terreinen of check ook uw mailbox voor eventuele laatste berichten.
Langs deze 2 kanalen proberen we je op de hoogte te houden van de toestand van de terreinen.

Comments are closed.

Descargar musica