Hoe word ik opnieuw lid in 2020?

Hoe kan je opnieuw lid worden in 2020?

Het nieuwe tennisseizoen staat stilaan voor de deur en daar kijken we enorm naar uit. Het belooft alweer een geweldig seizoen te worden. We hebben voor u alle details verzameld om opnieuw lid te kunnen worden van TC Kiksham. Die details kan u hier vinden:

De uitnodigingsbrief bevat alle details met betrekking tot het lidgeld. Indien u het lidgeld voor 20 januari overschrijft dan kan u genieten van interessante kortingen. Waar wacht u op?! Zodra u het lidgeld overgeschreven heeft, ontvangt u verdere informatie en zal u onze nieuwsbrieven ontvangen.

Nieuwe leden vragen we om het formulier op deze pagina in te vullen. Er worden u dan verdere instructies bezorgd.

Bij vragen kan u contact opnemen met:

André Geens – Voorzitter – 0475 / 79 49 19 – andregeens@telenet.be
Kristel Vandenschrieck – Secretaris – 0472 / 67 16 86 – secretariaat@kiksham.be