Uitgesteld: Openingsfeest seizoen 2020: Schrijf je nu in voor onze Spaanse avond !

Uitgesteld naar 12 juni 2020

We zetten het nieuwe seizoen feestelijk in!

 

We kunnen niet wachten op het nieuwe tennisseizoen! Om dit seizoen meteen goed in te zetten organiseren we een Spaanse avond. Voor €20 zal u kunnen genieten van tapas, sangria en heerlijke paella. Afsluiten doen we met een gezellig feestje zoals dat alleen op TC Kiksham kan.

Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via onderstaande knop!

2 Reactie's
 • An Wellens
  Geplaatst op 06:41h, 09 maart Beantwoorden

  Beste,
  Ik heb me ingeschreven met mijn partner voor 3 april. Kleine vraag. Zal er ook paella aanwezig zijn zonder schaaldieren of is dit niet het geval? Ik heb namelijk een allergie daarvoor. Kwestie van te weten dat ik daarvoor nog iets eet thuis 😉
  Met vriendelijke groeten

  • Sander Van Dijcke
   Geplaatst op 13:07h, 09 maart Beantwoorden

   Dag An,

   Fijn dat jullie ingeschreven zijn!

   Een aparte paella maken is jammer genoeg niet mogelijk. Wel worden de gamba’s op voorhand gebakken en op het einde terug op de paella gelegd. Onze leverancier heeft laten weten dat ze tussen de bereiding van de gamba’s en de rest van de paella de pan mooi kunnen schoonmaken voor ze verder gaan met de bereiding. Op die manier kunnen we, voor het terug toevoegen van de gamba’s, paella apart houden die geen contact gehad heeft met schaaldieren. Hopelijk is dat op deze manier een goede oplossing?

   Reageer zeker nog even op dit berichtje zodat we weten dat je dit gelezen hebt.

   Tot dan!
   Sander

Geef een reactie