Voorinschrijving padel

Voorinschrijven voor padel kan vanaf nu!

 

 

In onze nieuwsbrief van maart kondigden we reeds aan dat Kiksham meegaat in het succes dat padel overal kent en zal onze club – op grote vraag van de leden – binnenkort kunnen pronken met 2 prachtige padelvelden.

Zoals jullie weten werd de vergunning voor de aanleg van de padelvelden reeds eerder dit jaar aangevraagd bij de gemeente. De vergunningsaanvraag werd inmiddels ook aangeplakt. Indien er tijdens de duurtijd van deze aanplakking geen bezwaar is ingediend, dan verwachten we de definitieve goedkeuring van de gemeente eerstdaags te ontvangen.

De voorbije maanden werden tevens verschillende leveranciers van padelvelden bevraagd en hebben we recent de bestelling geplaatst.

Na ontvangst van de definitieve vergunning zullen we dan ook hopelijk snel met de aanleg van de velden kunnen starten. Op die manier zijn wij ervan overtuigd dat uiterlijk 1 oktober (maar hopelijk vroeger al) onze 2 padelvelden er zullen liggen.

Met dit heuglijke vooruitzicht hadden wij graag van onze zomerleden vernomen wie er geïnteresseerd zou zijn om zich padellid te maken voor de periode 1/10/2021 tot 31/03/2022 en dit voor de uitzonderlijke instapprijs van 100 € (alle leeftijden)

Als padellid zal het reserveren van een terrein niet alleen financieel zeer interessant zijn, padelleden zullen ook steeds voorrang hebben bij het reserveren van een terrein. De resterende vrije uren zullen dan nog wel steeds geboekt kunnen worden door niet-padelleden (tennislid of niet).

Onderstaand vinden jullie alvast een overzicht van de tarieven welke wij zullen hanteren vanaf volgend jaar waar dan ook de mogelijkheid geboden wordt om aan zeer voordelig tarief een jaarabonnement te nemen (zomer 2022 + winter 2022/23) in combinatie met het tennislidmaatschap.

Door nu reeds met de voorinschrijvingen te beginnen hopen wij alvast een beter zicht te krijgen op het succes welke padel ongetwijfeld ook op Kiksham zal kennen.

Opgelet! Het padellidmaatschap is exclusief voorbehouden voor huidige tennisleden en de plaatsten zijn beperkt (max 140). Wees er dus tijdig bij! 

Voorinschrijven kan via de onderstaande link:

VOORINSCHRIJVEN VOOR PADEL

De tarieven voor padel vanaf 2022 kan u hier raadplegen.

 

Voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties kan u terecht op het emailadres sam_hendrickx@hotmail.com, alsook bij Sam Hendrickx op het telefoonnummer 0491 18 48 93.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur