Wie wordt clubkampioen in 2021?

Clubkampioenschap: van 6 september tem 2 oktober

 

 

Het clubkampioenschap is de ideale manier om kennis te maken met andere leden van onze club. Zoals steeds beloofd dit een gezellige happening te worden. Enkel Kikshammers kunnen deelnemen aan dit tornooi.

We hebben er opnieuw voor gekozen om de periode van het clubkampioenschap voldoende ruim te nemen. Op die manier spreiden we de wedstrijden waardoor ze ook allemaal eenvoudig ingepland kunnen worden. Zo kan je je in een extra reeks inschrijven. Ook mensen die tijdens deze periode nog wat vakantie hebben, kunnen op deze manier misschien toch meedoen.

Inschrijven is gratis! Je hebt dus niets te verliezen. Inschrijvingen sluiten op 6 september om 19u. Samen maken we er weer een fijne editie van.

De finaledag zal ook feestelijk afgesloten worden. Hierover ontvangt u later nog meer informatie.

HIER INSCHRIJVEN