Feestelijke afsluiting clubkampioenschap

Beste leden,

 

227 inschrijvingen voor ons clubkampioenschap… Dat moet op een feestelijke wijze afgesloten worden. Daarnaast grijpen we graag de kans om samen af te kicken van Corona. En dat doen we op AFKIKSHAM! Schrijf je hier in!

 

Wanneer?

Op zaterdag 2 oktober trachten we zoveel mogelijk finales te plannen van ons clubkampioenschap. U bent dus de hele dag welkom om te komen supporteren voor uw mede-Kikshammers. Vanaf 18u starten we met de prijsuitreiking en een gratis receptie voor alle Kiksham leden.

 

Wat is het programma?

… – 18u00: finales van het clubkampioenschap
18u00: gratis receptie en prijsuitreiking
19u00: opening van ons superdeluxe koud buffet
21u00: danske placeren

Hoe kan ik mij inschrijven?

U kan zich uitsluitend inschrijven via onze website. Vul daarom het formulier onderaan in en maak meteen de betaling over. Zo heeft TC Kiksham een goed zicht op hoeveel gezellige mensen we mogen verwachten.

 

Wat kost dat?

Volwassenen betalen €25 per persoon voor deze fijne avond en een heerlijk uitgebreid buffet. Ook dessert is inclusief. Kinderen (<14 jaar) kunnen aansluiten voor €10 per persoon. Daarnaast kan u genieten van een gratis receptie en vergezellen we het hele gebeuren met wat live muziek. Prijzen zijn exclusief drank tijdens het eten.