Update mbt padelvelden

Beste leden,


Het heeft wat voeten in de aarde in gehad, maar eindelijk is het zover.. de grondwerken voor de aanleg van de padelvelden zijn afgerond!
We verwachten volgende week donderdag de kooien waarna enkele Spanjaarden deze zullen komen plaatsen.

Als alles volgens plan verloopt en het weer geen al te grote spelbreker wordt, hopen wij dat de eerste ballen geslagen kunnen worden in de derde week van december. Nog slechts een heel klein beetje geduld dus.

Wat zal het nu uiteindelijk nog gaan kosten?

Jullie zullen voor de resterende winterperiode (tot 31/03/2022) nog padellid kunnen worden voor de afgeronde en zachte prijs van 50 €.

De 120 personen die momenteel vooringeschreven zijn, zullen eerstdaags een
betalingsuitnodiging ontvangen voor dit bedrag om zo hun lidmaatschap te voltooien.

Voorinschrijven is daarbij trouwens nog steeds mogelijk via deze link, maar best niet te lang wachten aangezien er nog maar 20 vrije plaatsen zijn. Daarna starten we met een wachtlijst.

En niet onbelangrijk: winterleden zullen uiteraard voorrang hebben bij de inschrijvingen voor het zomerlidmaatschap. Nu inschrijven heeft dus nog een extra voordeel!

Eveneens belangrijk is om goede afspraken te hebben wanneer we de eerste ballen zullen slaan binnenkort. Zo vinden jullie hierbij ook het padelreglement welke op onze club van toepassing zal zijn.

Gelieve hier allemaal kennis van te nemen zodat het hopelijk voor iedereen aangenaam en plezant zal worden én blijven.

Indien er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn, kunnen jullie steeds terecht bij Sam Hendrickx op het nummer 0491 18 48 93 of via email sam_hendrickx@hotmail.com.

Wij hopen jullie binnenkort alleszins talrijk te mogen begroeten op onze gloednieuwe en prachtige padelvelden.

Sportieve groeten,
Het bestuur