Onze padelterreinen zijn geopend!

Beste leden,


Onze padelterreinen zijn open! Jullie kunnen vanaf nu dus genieten van een heerlijk potje padel op TC Kiksham. Reserveren doe je via de website of de app van Tennis Vlaanderen of via mijnterrein.be.


De lichten voor onze padelterreinen hangen ter hoogte van terrein 7. Gelieve de lichten te doven als u als laatste het clubterrein verlaat.


Hoe kan ik lid worden?

Jullie zullen voor de resterende winterperiode (tot 31/03/2022) nog padellid kunnen worden voor de afgeronde en zachte prijs van 50 €. Momenteel is het lidmaatschap uitsluitend voor onze huidige tennisleden (seizoen 2021).

De 120 personen die vooringeschreven zijn (en lid waren in 2021), hebben een betalingsuitnodiging ontvangen voor dit bedrag om zo hun lidmaatschap te voltooien.

Voorinschrijven is daarbij trouwens nog steeds mogelijk via deze link, maar best niet te lang wachten aangezien er nog maar 20 vrije plaatsen zijn. Daarna starten we met een wachtlijst.

En niet onbelangrijk: winterleden zullen uiteraard voorrang hebben bij de inschrijvingen voor het zomerlidmaatschap. Nu inschrijven heeft dus nog een extra voordeel!

Eveneens belangrijk is om goede afspraken te hebben wanneer we de eerste ballen zullen slaan binnenkort. Zo vinden jullie hierbij ook het padelreglement welke op onze club van toepassing zal zijn.

Gelieve hier allemaal kennis van te nemen zodat het hopelijk voor iedereen aangenaam en plezant zal worden én blijven.

Indien er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn, kunnen jullie steeds terecht bij Sam Hendrickx op het nummer 0491 18 48 93 of via email sam_hendrickx@hotmail.com.

Wij hopen jullie binnenkort alleszins talrijk te mogen begroeten op onze gloednieuwe en prachtige padelvelden.

Sportieve groeten,
Het bestuur