Eindfeest 2023

Schrijf je in voor ons eindfeest op zaterdag 7 oktober !

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en ook de finales van het clubkampioenschap staan op 7 oktober op de planning. Redenen genoeg voor een feest zoals dat alleen op Kiksham kan!

 

Wanneer?

Op zaterdag 7 oktober zal ons jaarlijks eindfeest plaatsvinden. Vanaf 18u starten we met een gratis receptie.

 

Wat is het programma?

… – 18u: finales van het clubkampioenschap
18u-19u: receptie met een hapje en prijsuitreiking clubkampioenschap
19u: Deluxe barbecue + dessertje
22u: Fluofeest met DJ Bruwnowz

De hele dag kan u genieten van spannende wedstrijden, gezellige mensen en heerlijke wijnen.

 

Deluxe BBQ?

Op een gigantische BBQ vuurschaal worden voor u de heerlijkste stukken vlees gebakken. Maak uw keuze uit kipfilet, steak, hamburger, worst of varkenssaté. Ook voor onze vegetariërs zorgen we voor de lekkerste veggieburgers. U kan daarbij genieten van een heerlijk koud buffet, pastasalades, gebakken champignons/ajuinen en brood. Kom mee genieten van misschien wel de laatste BBQ van het seizoen.

 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Update: inschrijvingen zijn afgesloten.

Voor het eindfeest kan u zich uitsluitend inschrijven via onze website. Vul daarom het formulier onderaan in en maak meteen de betaling over. Zo heeft TC Kiksham een goed zicht op het aantal personen die voorzien dienen te worden voor deze fantastische BBQ.

 

Wat kost dat?

Volwassenen betalen €28 per persoon voor deze fijne avond en een heerlijk uitgebreide deluxe BBQ. Kinderen (<12 jaar) kunnen aansluiten voor €15 per persoon. Vegetariërs kunnen deelnemen aan de BBQ voor €26 per persoon. Prijzen zijn exclusief drank.

Daarnaast geniet u mee van onze receptie en een dessertenbuffet. Daarna duiken we, samen DJ Bruwnowz, feestelijk de nacht in met onze fluofuif.

Voor kinderen zijn er ook frietjes voorzien (ter plaatse te betalen).

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Onze sponsors