Padella

Schrijf je in voor Padella !

Onze leden genieten ondertussen al enkele maanden van onze padelvelden, maar deze werden nog niet officieel geopend. Daarnaast gaat ook het nieuwe tennisseizoen van start. Redenen genoeg voor een feestelijke opening op Spaanse wijze. Dat doen we op ons openingsevent PADELLA!

 

Wanneer?

Op zaterdag 16 april starten onze eerste Kiksham ploegen met padel interclub. U bent dus de hele dag welkom om te komen supporteren voor uw mede-Kikshammers. Vanaf 17u starten we met de gratis receptie en de officiële opening van onze padelvelden.

 

Wat is het programma?

17u00: receptie met tapas
17u15: officiële opening padelvelden door de burgemeester
17u30: demo wedstrijd padel door o.a. Christophe Rochus en Dominique Coene
18u30: opening van onze Paella foodtruck (vooraf inschrijven)
voor de kinderen zijn frietjes voorzien
21u00: Fiëstos Kikshamos

De hele dag kan u genieten van een springkasteel, gezelligheid en heerlijke Spaanse wijnen.

 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Voor de paella kan u zich uitsluitend inschrijven via onze website. Vul daarom het formulier onderaan in en maak meteen de betaling over. Zo heeft TC Kiksham een goed zicht op de paella die voorzien dient te worden.

 

Wat kost dat?

Volwassenen betalen €17 per persoon voor de paella (excl. dranken). Ook een dessert is inclusief. Voor kinderen (<14 jaar) zijn er frietjes voorzien (ter plaatse te betalen). Daarnaast kan u genieten van een gratis receptie en vergezellen we het hele gebeuren met wat muziek. Prijzen zijn exclusief drank.

Bestel nu een heerlijke portie Paella + dessert (excl. dranken)!

 

De inschrijvingen voor paella zijn afgesloten. We verwelkomen u alsnog graag op zaterdag voor de gratis receptie, de demo wedstrijd, frietjes en een feestje!

Onze sponsors