Club info

Tennisclub gelegen aan de Kiekshamlei in Rijmenam, tussen Crestron en de Dijle

Tennisclub gelegen aan de Kiekshamlei in Rijmenam, tussen Crestron en de Dijle. Wij beschikken over 8 terreinen in gemalen steen.

 

TC Kiksham
Kiekshamlei 2
2820 Rijmenam
tel: 015/51 53 84

Lid worden?

Wenst u in de toekomst lid te worden van Kiksham? Vul het formulier in op deze pagina. Wij nemen spoedig contact met u op. U kan ook een mailtje voor meer informatie sturen naar secretariaat@kiksham.be.

Bardienst

Klik hier voor informatie over de bardienst.

Interclub

Alle info over de interclubdeelname of wedstrijden: Coördinator:

Alle info over jeugd: Tennislessen en tenniskampen Jeugdsportcoördinator:

Website

Wil je graag iets op de website plaatsen? Bezorg dan de info aan webmaster@kiksham.be. Hier kan je ook terecht voor het vragen in verband met je username en je paswoord voor de ledenpagina’s.

Uitnodigen: ja of nee?

Hoe? Inschrijven in gastenboek (ligt in de bovenste schuif van het bureel aan de ingang van het clubhuis) – gratis – op eigen risico! Wanneer? Alleen op zater-, zon- en feestdagen en niet tijdens interclubdagen, zuiderkempenwedstrijden en tornooiorganisaties van de club. Raadpleeg dus tijdig de kalender op de website. Belangrijk: De gastspeler tennist op eigen risico en mag ten hoogste driemaal worden uitgenodigd. Systeem van overbevolking blijft gelden (dus maximale bezetting en tijdsbeperking).

Minimale regels

Het bestuur zou het zeer op prijs stellen dat volgende minimale regels zouden in acht genomen worden. Hou het chalet, de velden en de omgeving netjes en opgeruimd:

  • Lege flesjes in de bakken
  • glazen spoelen na gebruik en terug op zijn plaats zetten
  • Papier, rietjes, blikjes enz. in de vuilnisbakken
  • Stoelen terug op hun plaats na gebruik.
  • Terrein mooi keren na de wedstrijd
  • Chalet afsluiten wanneer je als laatste vertrekt

Clublokaal WTC De Wandelaars

TC KIKSHAM stelt zijn clubhuis ook ter beschikking als clublokaal voor de wielertoeristenclub De Wandelaars uit Rijmenam.

Het wielerseizoen start op 1 maart en eindigt op 30 september. Op zon- en feestdagen van deze periode is het clubhuis ook open voor de wielertoeristen vanaf een half uur voor de start van de fietsrit.

  • maart en april van 8.30 u tot+- 9 u.
  • Van mei t.e.m. september van 8 u tot +- 8.30 u.

De wielertoeristen komen aan in het clubhuis na het beëindigen van hun ritten tussen 11 en 12.30 u. Ze blijven eventjes in het clubhuis en, op sommige uitzonderingen na, zijn ze om 14 uur vertrokken.

Naleven van het huishoudelijk reglement, door WTC De Wandelaars, is afgesproken met TC Kiksham VZW. Het reglement vindt u op het info bord in het clubhuis.

Onze sponsors