Sponsoring

Sponsor Kiksham via diverse mogelijkheden

“Een gemoedelijke, familiale tennisclub met meer dan 600 leden, gelegen in de rustige Dijlevallei van Rijmenam, die volledig draait op vrijwilligers.”

Kent u TC Kiksham vzw? Een gemoedelijke, familiale tennisclub met ongeveer 600 leden, gelegen in de rustige Dijlevallei van Rijmenam, die volledig draait op vrijwilligers.

 

De jeugd kan wekelijks tennisles volgen en jaarlijks worden 5 tenniskampen en een jeugdtornooi georganiseerd voor leden en niet-leden.

 

Jaarlijks organiseren we een dubbeltornooi, waarin een 500-tal tennissers van Rijmenam en verre omstreken zich inschrijven. Zij genieten, samen met hun supporters, van een leuke en sportieve week. Die week staat er elke dag een lekkere dagschotel op het menu, met liefde bereid door de leden. Een week lang kan men in onze wijnbar genieten van verschillende wijntjes, vergezeld door tapas. Op de finaledag, zondag 8 juli, mogen de winnaars, finalisten en halve finalisten van elke reeks (in totaal ongeveer 120 personen) een prijs kiezen van de prijzentafel. Een gezellig drukke week met veel bezoekers dus!

 

Onze club is een vzw, alle lidgelden worden gespendeerd aan de clubwerking, onderhoud van terreinen ed. Voor de prijzen van het tornooi kunnen we dus best wat hulp gebruiken.

Wij willen u de kans bieden om een breed publiek te bereiken en uw naam te koppelen aan een sportief evenement.

 

We bedachten verschillende mogelijkheden, die u kan vinden op volgende bladzijde.

We staan natuurlijk open om andere voorstellen te bespreken.
Alle vermelde bedragen zijn exclusief btw. Voor alle sponsoropties krijgt u een factuur, met of zonder btw, zoals de wet vereist. Als bedrijf kunt u deze btw recupereren. Enkel in geval van schenking hoeven we geen btw aan te rekenen. Voor schenking van prijzen in natura ontvangt u een attest van sponsoring.

 

Wenst u onze club te steunen, dan kan u het bedrag cash betalen of overmaken op de rekening van de club: IBAN BE44 0010 7766 4845 – BIC GEBABEBB
(met vermelding: sponsor 2018/keuzenummer/naam bedrijf)
Sponsoring, in vorm van prijzen voor het tornooi, komen we graag ophalen.

 

Voor vragen omtrent de sponsoring en voor het aanleveren van logo’s kan u mailen naar secretariaat@kiksham.be.

 

Sportieve groeten en alvast bedankt
Bestuur TC Kiksham vzw
Rijmenam

Sponsorpakket 1

Reclame op website en/of nieuwsbrief = van april 2020 tem maart 2021

– Logo op de website van onze club = 75 euro
– Logo op de website + elektronische nieuwsbrief van onze club = 100 euro

Sponsorpakket 2

Reclame tijdens ons dubbeltornooi 

– Naam bedrijf/foto/logo op lcd-scherm tijdens finaleweekend (van vrijdag 6 tem zondag 8 juli) in clubhuis = 50 euro
– in clubhuis en in wijnbar = 90 euro

– gedurende de hele tornooiweek (van vrijdag 29 juni tem zondag 8 juli) in clubhuis = 75 euro
– in clubhuis en in wijnbar = 130 euro
of
– Spandoek/vlag of reclamepaneel, ter beschikking gesteld door het bedrijf gedurende de hele tornooiweek (van vrijdag 29 juni tem zondag 8 juli) tegen de draad van een tennisveld max. 2 m² = € 100
– groter dan 2 m² = € 50/m²

Sponsorpakket 3

Vip-sponsor = van april 2020 tem maart 2021

– Logo op de website en logo op de elektronische nieuwsbrief naar onze leden

– We bevestigen een spandoek/vlag of reclamepaneel, ter beschikking gesteld door het bedrijf (max. 5 bedrijven!) tegen de draad van een tennisveld

– Gratis genieten van receptie en bbq (2 personen) op de finaledag van het dubbeltornooi (zondag 8 juli) incl. fles wijn

Totaal = 450 euro

Onze sponsors