Sponsoring

Sponsor Kiksham via diverse mogelijkheden

“Een gemoedelijke, familiale tennisclub met meer dan 700 leden, gelegen in de rustige Dijlevallei van Rijmenam, die volledig draait op vrijwilligers.”

Kent u TC Kiksham vzw? Een gemoedelijke, familiale tennisclub met ongeveer 700 leden, gelegen in de rustige Dijlevallei van Rijmenam, die volledig draait op vrijwilligers.

 

De jeugd kan wekelijks tennisles volgen en jaarlijks worden 5 tenniskampen en een jeugdtornooi georganiseerd voor leden en niet-leden.

 

Jaarlijks organiseren we een dubbeltornooi, waarin een 650-tal tennissers van Rijmenam en verre omstreken zich inschrijven. Zij genieten, samen met hun supporters, van een leuke en sportieve week. Die week staat er elke dag een lekkere dagschotel op het menu, met liefde bereid door de leden. Een week lang kan men in onze wijnbar genieten van verschillende wijntjes, vergezeld door tapas. Op de finaledag, zondag 2 juli, mogen de winnaars, finalisten en halve finalisten van elke reeks (in totaal ongeveer 120 personen) een prijs kiezen van de prijzentafel. Een gezellig drukke week met veel bezoekers dus!

 

Onze club is een vzw, alle lidgelden worden gespendeerd aan de clubwerking, onderhoud van terreinen ed. Voor de prijzen van het tornooi kunnen we dus best wat hulp gebruiken.

Wij willen u de kans bieden om een breed publiek te bereiken en uw naam te koppelen aan een sportief evenement.

 

We bedachten verschillende mogelijkheden, die u kan vinden in deze brief.

We staan natuurlijk open om andere voorstellen te bespreken. Alle vermelde bedragen zijn exclusief btw. Voor alle sponsoropties krijgt u een factuur, met of zonder btw, zoals de wet vereist. Als bedrijf kunt u deze btw recupereren. Enkel in geval van schenking hoeven we geen btw aan te rekenen. Voor schenking van prijzen in natura ontvangt u een attest van sponsoring.

 

Wenst u onze club te steunen, dan kan u het bedrag cash betalen of overmaken op de rekening van de club: IBAN BE44 0010 7766 4845 – BIC GEBABEBB
(met vermelding: sponsor2022/naam bedrijf)
Sponsoring, in vorm van prijzen voor het tornooi, komen we graag ophalen.

 

Voor vragen omtrent de sponsoring en voor het aanleveren van logo’s kan u mailen naar secretariaat@kiksham.be.

 

Sportieve groeten en alvast bedankt
Bestuur TC Kiksham vzw
Rijmenam

Sponsorpakket 1: Online pakket

Reclame op website en/of nieuwsbrief = van april 2023 tem december 2023

– Logo op de website + maandelijkse nieuwsbrief naar onze leden = 100 euro

Sponsorpakket 2: Tennisdoek van 6m

Tennisdoek van 6m tegen de draad van het terrein = van april 2023 tem december 2023

We laten voor u een groen winddoek bedrukken van 6m breed (half tennisveld) en bevestigen dit tegen de draad van een terrein. U bezorgt ons uw logo en we stemmen finaal af via een proefdruk. Laat uw bedrijf pronken op onze club en kies voor dit pakket!

 

Totaal = 375 euro excl. btw (bedrukking éénmalig inbegrepen in het eerste jaar)

Sponsorpakket 3: Tennisdoek van 12m

Tennisdoek van 12m tegen de draad van het terrein = van april 2023 tem december 2023

We laten voor u een groen winddoek bedrukken van 12m breed (volledig tennisveld) en bevestigen dit tegen de draad van een terrein. U bezorgt ons uw logo en we stemmen finaal af via een proefdruk. Laat uw bedrijf pronken op een groot tennisdoek!

 

Totaal = 750 euro excl. btw (bedrukking éénmalig inbegrepen in het eerste jaar)

Onze sponsors