Tennisschool

Lessenreeksen

We organiseren 3 lessenreeksen.  Een lentelessenreeks en een herfstlessenreeks en een winterlessenreeks. Tijdens de lente -en herfstlessenreeksen wordt er op woensdagnamiddag, woensdagavond, donderdagavond en zaterdag les gegeven.
Voor het kleutertennis en het “Start 2 Tennis” wordt er op een vast tijdstip lesgegeven.

Kleutertennis

Een eerste kennismaking met de tennissport. Op een speelse wijze leren we de kleuters de basistechnieken van het tennis aan. Het kleutertennis wordt elke zaterdag gegeven tussen 12u en 13u. De doelgroep zijn kleuters tussen 3 en 5 jaar.
Al het materiaal wordt voorzien. Je hoeft dus niet direct naar de sportwinkel om een racketje te kopen.

Het kleutertennis bestaat uit 1 reeks van 8 lessen.  De eerste lessen zijn echte kennismakingslessen. Bij de betaling is hij of zij ook onmiddellijk lid van TC Kiksham.

Start to Tennis

Tennis is een technische sport, hoe beter je het kan, hoe leuker het wordt.  Het is belangrijk dat je de basistechnieken snel en juist aanleert. Hiervoor is het “Start 2 Tennis” aanbod een ideale instap.  Je leert samen met andere “Start 2 tennissers” hoe leuk het is als je al snel tegen elkaar kan spelen en je progressie merkbaar is.  De eerste 4 lessen zijn kennismakingslessen. Als je het graag doet en wil doorzetten, kan je aansluitend intekenen voor de 2de reeks van 4 lessen.  Als je deze betaalt, ben je trouwens onmiddellijk lid van de club en kan je komen spelen wanneer je wil, ben je verzekerd en aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Bij het “Start 2 Tennis” zorgen wij voor al het nodige materiaal.

Tenniskampen

Zomer-tenniskampen:  Van 9 uur tot 16 uur word je een hele week begeleid door gediplomeerde lesgevers.  We trainen techniek, tactiek, tornooi,.. en natuurlijk is er ook tijd voor pure tennisfun!

Iedereen wint, iedereen valt in de prijzen en bovendien wordt er elke dag een warme maaltijd voorzien!

INSCHRIJVINGEN

Onze sponsors