Webshop

Hij is er… De enige echte Kiksham trui! Bestel hem nu online.

U kan hem vandaag bestellen! De enige echte Kiksham sweater en/of hoodie.

 

Welke truien zijn beschikbaar?

We bieden vandaag een grijze sweater en een grijze hoodie (met kap) aan voor onze leden. We kiezen voor een kwaliteitsvolle trui. De truien zijn bedrukt met een leuke Kiksham print in onze clubkleuren.

 

Kan ik de trui eens passen voor ik hem aankoop?

Tuurlijk! Op TC Kiksham hebben we verschillende pasmaten liggen. De trui valt iets groter uit. We vinden het belangrijk dat je meteen de juiste maat hebt. Spreek dus gerust iemand van het bestuur aan en vraag of je eens een maat kan passen. Wel eerst goed je handen ontsmetten en je mondmasker aanhouden :)!

 

Hoe kan ik de trui bestellen?

Tijdelijk kan u de trui enkel bestellen via email naar sandervandijcke@gmail.com. Stuur een mailtje met de maten die u wenst te bestellen. De betaling regelen we op TC Kiksham.

U kan een trui bestellen door het formulier onderaan in te vullen en de betaling over te maken. Zorg dat u goed beschrijft welke maten u exact wenst van welk type trui in de voorziene velden.

 

Wanneer wordt mijn trui geleverd?

We sturen je een mailtje zodra je trui klaar is. Dat zou maximaal een tweetal weken mogen duren. Zodra deze klaar zijn, zorgen we ervoor dat deze klaar liggen op TC Kiksham (wanneer het clubhuis terug open mag op 8 mei) of we voorzien twee afhaalmomenten op dinsdag en donderdagavond  (wanneer het clubhuis gesloten blijft).

Bestel nu je Kiksham trui!

Tijdelijk kan u de trui enkel bestellen via email naar sandervandijcke@gmail.com. Stuur een mailtje met de maten die u wenst te bestellen. De betaling regelen we op TC Kiksham.

 

Gelieve eerst het totale aantal truien aan te geven. In de daaropvolgende velden kan je meer details geven over welke maten je wenst per type trui. Vul ook je gegevens juist in zodat we je kunnen contacteren zodra de sweater klaar is.

Onze sponsors