Kikshamaaai het is tijd voor een feestje!

Schrijf je in voor het eindfeest !
“Kikshamaaai het is tijd voor een feestje!”

 

De inschrijvingen zijn afgelopen.

200 inschrijvingen voor ons clubkampioenschap tennis, nog eens 48 inschrijvingen voor het clubkampioenschap padel… Dat moet op een feestelijke wijze afgesloten worden. En dat doen we op “Kikshamaaai het is tijd voor een feestje!”

 

Wanneer?

Op zaterdag 1 oktober trachten we zoveel mogelijk finales te plannen van ons clubkampioenschap. U bent dus de hele dag welkom om te komen supporteren voor uw mede-Kikshammers. Vanaf 18u starten we met een gratis receptie voor alle Kiksham leden.

 

Wat is het programma?

… – 18u00: finales van het clubkampioenschap
18u00: gratis receptie en prijsuitreiking
19u00: opening van onze superdeluxe BBQ
21u00: Onze enige echte Kiksham band!
Daarna placeren we een danske met DJ Bruwnowz

 

Deluxe BBQ?

Op een gigantische BBQ vuurschaal worden voor u de heerlijkste stukken vlees gebakken. U mag rekenen op 3 stukken vlees per persoon. Maak uw keuze uit kipfilet, steak, hamburger, worst of varkenssaté. Ook voor onze vegetariërs zorgen we voor de lekkerste veggieburgers. U kan daarbij genieten van een heerlijk koud buffet, pastasalades, gebakken champignons/ajuinen en brood. Kom mee genieten van misschien wel de laatste BBQ van het seizoen.

 

Hoe kan ik mij inschrijven?

De inschrijvingen zijn afgelopen.

 

Wat kost dat?

Volwassenen betalen €28 per persoon voor deze fijne avond en een heerlijk uitgebreide deluxe BBQ. Kinderen (<12 jaar) kunnen aansluiten voor €13 per persoon. Daarnaast kan u genieten van een gratis receptie en vergezellen we het hele gebeuren met wat live muziek. Prijzen zijn exclusief drank.

De inschrijvingen zijn afgelopen.

Onze sponsors