Start to padel

Start to padel

op vrijdag 11 maart en vrijdag 18 maart

 

We willen je graag uitnodigen voor deze eenmalige les! U kan zich enkel inschrijven via onze website. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Tijdens onze eerste les ‘Start to Padel’ zorgen wij ervoor dat u op een toegankelijke manier de basistechnieken en de belangrijkste regels van deze fantastische sport onder de knie krijgt.

 

Voor wie? uitsluitend voor Kikshamleden die net starten met padel én voor leden die al enige tijd (niet-competitief) aan het oefenen zijn maar misschien nog wel eens een basisles techniek en tactiek denken te kunnen gebruiken.

Duurtijd van de les: 60 minuten

Kostprijs: €10 per persoon (cash te betalen bij de les)

Aantal leerlingen per veld: 3

Wanneer: vrijdagen 11 en 18 maart tussen 16u30 en 20u30

Minimumleeftijd: 14 jaar

Meebrengen: jouw eigen padelracket (als je die hebt, zoniet voorzien wij wel een padelracket voor jou)

 

Hoe inschrijven?

U kan individueel inschrijven, doch voor een vlotte organisatie willen wij u heel graag verzoeken om ineens in een groepje van 3 in te schrijven (liefst 3 spelers van +/- hetzelfde niveau).

 

Het exacte uur van uw training zal u meegedeeld worden nadat wij alle inschrijvingen ontvangen hebben. Wij trachten uiteraard om zo veel als mogelijk rekening te houden met ieders wensen bij de planning.

 

!! OPGELET: dit betreft geen lessenreeks maar slechts 1 enkele les. Gelieve u dan ook niet voor beide weken in te schrijven.

 

Op een later tijdstip organiseren wij nog vervolglessen op deze instaples, alsook lessen voor de meer gevorderde padellers onder ons.

 

Hopelijk tot dan!

 

Voor vragen/opmerkingen kan u contact opnemen met Sam Hendrickx op het telefoonnummer 0491 18 48 93 of via email op sam_hendrickx@hotmail.com

Inschrijven

 

De inschrijvingen voor onze start to padel les staan open. Schrijf je hieronder in en bezorg ons je voorkeuren.  Gelieve, indien mogelijk, meteen in groepjes van 3 in te schrijven. 

Onze sponsors