Update versoepelingen: Dubbelspel is terug mogelijk

Dubbelspel kan terug doorgaan mits het georganiseerd wordt door de club (= reservatiesysteem) en mits het uitgevoerd wordt onder begeleiding van een meerderjarige trainer of verantwoordelijke. Voor TC Kiksham zal Jos Vanden Wyngaerd de rol opnemen van hoofdtoezichthouder. Daarnaast dient er telkens een verantwoordelijke doorgegeven te worden voor elke dubbelreservatie. Wij vragen u de onderstaande regels te respecteren. Uw reservatie kan verwijderd worden door het bestuur indien deze niet geldig is.

  • U dient alle 4 spelers te vermelden in uw reservatie op het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.
  • Wanneer u een reservatie maakt, dient u in het veld ‘opmerkingen’ de naam te vermelden van de verantwoordelijke voor jouw dubbelspel. Dat kan ook een speler zijn. Zo is het bestuur op de hoogte en hebben we een duidelijk aanspreekpunt indien nodig.

 

 

  • Gelieve Jos Vanden Wyngaerd (+32 497 82 02 54) te contacteren bij vragen of opmerkingen.

 

HOE KAN U RESERVEREN?

In onderstaande video leggen we uit hoe u een geldige reservatie kan maken.